Nintendo nostaa uudelle vuorovaikutteiselle kokemukselle vaihtaa, joka ilmestyy myöhemmin - Siliconera

Nintendo nostaa uuden interaktiivisen kokemuksen kytkimestä, joka on tarkoitus paljastaa myöhemmin

Päivittää: Nintendo UK jakaa oman sivunsa paljastamista varten, jossa fanit voivat virittää Nintendo Switchin "uuden vuorovaikutteisen kokemuksen" löytämiseen, joka on "suunniteltu erityisesti lapsille ja lapsille."

 

Nintendo ilmoitti, että se paljastaa uuden tavan pelata Nintendo Switch, jossa tiedot odotetaan näkyvän yhtiön virallisilla verkkosivuilla 18. tammikuuta klo 07:00 JST.

 

Ilmoitus tehtiin Nintendo Directin kaltaisella tavalla, mutta toistaiseksi mitään videoita tai live-streamia ei ole ollut. Sen sijaan Nintendo sanoo, että se esittelee uuden tavan pelata käyttäen Nintendo Switch tällä sivulla klo 07:00 JST 18. tammikuuta. Lännessä, joka on myöhemmin tänään, 17 tammikuu klo 14:00 PT, 17:00 ET, Klo 22.00 GMT ja klo 23.00 CET.

 

Ei ole mitään sanaa länsimaiselle ilmoitukselle paljastamisesta, mutta ellei Nintendossa ole suunniteltu vain Japania, meidän pitäisi kuulla jotain Nintendosta Amerikasta / Euroopasta myöhemmin aamulla.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: