Katso Siliconera Play Ni Ei Kuni II - Siliconera

Katso Siliconera Play Ni Ei Kuni II

 

On aika elää stream! topgamingmonitors pelaa viimeisintä JRPG: ää armostamaan järjestelmiämme, Ni no Kuni II: Revenant kuningaskunta. Alkaen 12pm PT / 2pm CT / 3pm ET, aiomme käydä läpi pelin osan alun jälkeen, joten voit saada tunnelman erilaisista hahmoista ja pelattavasta mekaniikasta.

 

Meidän Ni no Kuni II: Revenant kuningaskunta seikkailu asetetaan pelin neljännen kappaleen aikana. Tämä tarkoittaa, että meillä on jo melko suuri joukko merkkejä, joista voimme päästä johonkin reaaliaikaisiin strategiavaurioihin, ja varmasti lopettaa Evanin valtakunta auttaaksemme sitä kasvamaan.

 

 

Ni no Kuni: Revenant kuningaskunta on saatavana PlayStation 4: lle ja PC: lle.

Katso video: Wingham Rowan: Uudenlainen työmarkkinat

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: